Breaking News

MAESTRALAN NASTUP: Nikola Ajdinović iz Kuršumlije razvalio u Zvezdama Granda žiri zanijemio na njegov nastup VIDEO


Stefan Babić (21) iz Velikih Crljena učestvovao je u duelu sa Nikolom Ajdinovićem (22) iz Kuršumlije. Prvi kandidat otpevao je pesme “Ne prestaju moje kiše” i “Zver”, dok se drugi opredelio za numere “Kasno će biti kasnije” i “Sve mi tvoje nedostaje”. Na kraju duela Nikola je dobio svih šest glasova žirija i samim tim se direktno plasirao u treće kolo. Žiri nije krio oduševljenje mladim Ajdinovićem koji je uspeo da pobre I sve simpatije publike u studiju.
“Žiri oseća tvoju energiju i kroz ovaj zid”, rekla je Jelena Karleuša za Nikolu, a potom ga pohvalila da je sladak kao šećer I da ima ogromno srce dok peva. Za Stefana je takođe imala reči hvale,ali je, kako kaže, njegova mana bila što je bio u duelu sa Nikolom.
Svoje oduševljenje Ajdinovićem nije krila ni Marija Šerifović koja je rekla da bez malo tamnije boje kože nema ni muzike. “Ti si bre ozbiljan pevač, super đuskaš, super pevaš, nosiš lepu energiju koja se oseća”, pohvalila ga je Marija, a Šaban Šaulić složio sa njom.

“Stefan je pevao malo plašljivo i njegova nesreća je što je u duelu imao momka koji peva savršeno”, rekao je Šaban. Reči hvale za obojicu imala je Viki Miljković, ali je priznala da joj se Ajdinović ipak više dopao. Ana Bekuta zamerila je Stefanu zbog odabira pesama. “Talentovan si, ali nisi ostavio najbolji utisak. Preko puta tebe stoji momak koji je dao sve od sebe”,rekla je Ana Stefanu, dok mu je Dragan Stojković poručio da ima finu boju glasa, ali da je imao dosta grešaka tokom pevanja.Sve pohvale od Bosanca dobio je Nikola koji je uspeo da se plasira direktno u treći krug.