Ceo život sečete tortu na pogrešan način. Niste znali da je to nauka
Da li i vi okruglu tortu sečete na trouglaste parčiće? O, da, vi to radite potpuno pogrešno!
Ovo što ćete pročitati i videti u nastavku uveriće vas da je to zaista tako. I, sigurni smo da ćete ovu tehniku isprobati već prvom sledećom prilikom jer se iza pravilnog sečenja torti zapravo krije nauka. A evo šta ona kaže!
Ona kaže da trouglići jednostavno nisu dobar metod. Pisac i matematičar Aleks Belos predlaže drugačiji pristup sečenju torti koji omogućava da ostaci torte koji ostanu posle posluživanja, budu sveži još nekoliko dana.
Prateći uputstva i ilustracije stare više od 100 godina Belos je okruglu tortu isekao prvo na pola, onda izvadio središnji pravougaoni deo, pa polovine opet spojio. U video tutorijalu pogledajte šta sledi u nastavku. Pripremite se, bićete iznenađeni.
Da li ćete posle ovoga da promenite dosadašnji način sečenja torte?