Breaking News

POČETNA / VIJESTI 25.01.16 u 21:38 SAPUNICA U NEGOTINSKOM SELU: Svekar preoteo snahu!

``Zapravo polubraća``, ispravlja jedan o mještana neobičnog sela, gdje je smještena radnja ove neobične i bizarne priče.

``Oni su braća po materi. Ista im je majka.``

Sve je počelo prije nekoliko godina kada se sin oženio i u kuću doveo suprugu. Svadba je, pričaju, bila velika i bogata. Prava gastarbajterska jer svi članovi te familije rade u inostranstvu. ``Nekoliko mjeseci nakon svadbe žena se porodila i na svijet donijela zdravog dječaka``, pričaju mještani.

``A onda se njen muž vratio u inostranstvo gdje radi. Planirao je da dijete, kada  malo ojača i poraste, zajedno s majkom odvede sa sobom.``

Međutim, onda se se dogodio zaplet, sličan onim iz lationoameričkih sapunica:

``Dok je suprug radio u inostranstvu, snaha se, ispostavilo se, zbližila sa svekrom. Da li zbog usamljenosti ili nečeg drugog, tek taj odnos je prerastao u nešto više. Po selu se pričalo da su njih dvoje u vezi, ali je u tu priču malo ko vjerovao. Žena je ubrzo podnijela zahtjev za razvod braka i javno počela da živi sa svekrom. Sin je, kada je to čuo, došao iz inostranstva.

``Supruga mu je, jednostavno, kazala da ga više ne voli i da je zaljubljena u njegovog oca. Svašta se tu dešavalo. Otac i sin su se svađali, kleli, prijetili.... Ali žena nije odustajala, i na kraju se sve okončalo razvodom``, kažu mještani.

Poslije razvoda sin se vratio u inostranstvo. Svoje dijete je ostavio kod babe, majke njegovog oca, da ga čuva.

``E onda su snaha i svekar, koji je imetak stekao u inostranstvu, kupili drugu kuću. Ona se nalazi tik do one u kojoj živi dječak čija majka se preudala za njegovog dedu. Prvi suprug rijetko dolazi u selo. Nekoliko dana godišnje. Ne viđa tada ni oca ni bivšu ženu. Planira da sina, kada poraste, odvede sa sobom.``

Ali bivša supruga je protiv toga da joj sin iz prvog braka ode s ocem u inostranstvo.