Breaking News

Društvene mreže poludjele su zbog njenih tetoviranih obrva

'Selfie' Njemice koja je prirodne obrve odlučila zamijeniti tetoviranima potpuno se neočekivano proširio diljem svijeta i Mandy Lamrini izložio kritikama i uvredama




Mandy Lamrini za život zarađuje u jednom baru u Berlinu i nikada nije bila javna osoba. No, i to se promijenilo nakon što je na svojem Facebook profilu objavila 'selfie' nakon tetoviranja - obrva. Nakon samo nekoliko sati drugi su korisnici ispisivali stotine i stotine komentara, a ta se brojka trenutno 'vrti' na više od 23 tisuće
Sporne fotografije je pak dosad podijelilo više od šest stotina ljudi, a o Mandy su ovih dana pisali svi najveći njemački mediji. 
Većina komentara je negativna - ljudi je ispituju 'gdje joj je bila glava' i nazivaju je ludom. Nakon inicijalnog šoka, Mandy je svim kritičarima odlučila uzvratiti i objasnila im kako je ona sama sebi lijepa i kako je zadovoljna odlukom da istetovira i obrve nakon što je već istetovirala većinu površine tijela, piše Daily Mail.  
Evo i fotografija prije zahvata tetoviranja, pa ih usporedite s onima nakon tetoviranja koje se nalaze iznad teksta i - procijenite sami. 

Thema : Augenbraun Part 2

Posted by Mandy Lamrini on Wednesday, January 20, 2016