Breaking News

Lopov (26) hteo da opljačka Petra Krakića (83), ali ga je deka tako dobro zeznuo da se ceo Balkan smeje!




Starac je akrilnim sprejom bele boje poprskao pljačkaša po kosi, nakon čega je ovaj pobegao, ali ga je policija brzo pronašla jer je u kosi uočila tragove spreja. Brza i koordinisana policijska akcija realizovana je protekle noći, u 23.55 časova.
- S. V. se sumnjiči da je istog dana u 21.45 časova došao do porodične kuće osamdesettrogodišnjaka u mestu Mišin Han, u Banjaluci, i u uz upotrebu fizičke snage oštetio i otvorio ulazna vrata, ušao u unutrašnjost i od oštećenog povišenim tonom zatražio novac – saopštila je Marija Markanović, portaparol CJB Banjaluka.
Starac je, međutim, odbio da mu da novac, zbog čega ga je osumnjičeni oborio na pod i napao ga razbijenom flašom.
- Oštećeni je uspeo da se odbrani tako što je sprejom poprskao osumnjičenog u predelu glave, koji je zatim ušao u kuhinju i otuđio mobilni telefon, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu – navela je Markanovićeva.
Izvršen je uviđaj na mestu zločina i sakupljeni su tragovi i predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.
- Obavešten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se izvrši kriminalistička obrada lica i da se nastavi sa preduzimanjem potrebnih mera radi dokazivanja krivičnog dela – saopštila je Markanovićeva.