Breaking News

PRISTUP TI JE BUĐAV, FRAZE SU TI OTRCANE: Ovako je devojka uzvratila Sarajliji koji je zapalio internet objašnjenjem zašto je sam!


Devojka koja je bila revoltirana njegovim stavovima, rešila je da uzvrati istom merom i stala je u odbranu devojaka i žestoko je iskritikovala muškarce.
JA SAM ŽENSKO, ALI DEČKO JE ZA SVE U PRAVU: Evo kako su još dame reagovale na status “Zašto nemam devojku” koji je zapalio internet
Njen status vam prenosimo u celosti:
Kukaju ovih dana momci po Fejsbuku, forumima i otvorenim pismima kako niko neće fine i sve traže samo provod i pare. Nijedna neće u biblioteku, pozorište, sve bi na splavove i kafane, pa jadni fini, kulturno uzdignuti momci nemaju više gde da pronađu devojke.
E pa da vam ja kažem ko su ti “fini”. To su oni što još uvek smaraju devojke otrcanim forama iz knjiga i filmova i jeftinim doskočicama, jer svojih misli nemaju. Frikovi koji se celog života kriju u udobnosti poznatog okruženja i ne preduzimaju nikakve rizike.
Optužuju devojke da jure prinčeve iz bajki, a oni su ti koji žive u bajkama, traže netaknute princeze, fetiširaju nad nevinošću i doživljavaju žene kao objekte svojih fantazija. Prilaze lepim i ružnim… prilaze kojoj stignu bez ikakvog kriterijuma i istinske naklonosti, pa gde upali.
Smeta im što žene piju u kafanama, pa pričaju budalaštine i nedolično se ponašaju. Dragi momci, sve na svom mestu – u kafanu se i ide da se izbaci stres, da se pije, peva, igra, upadne u trans ako već tako hoćete, pa se onda rasterećeni ljudi vrate svojim nedeljnim obavezama. A i žene su ljudi. Iste te što se glupiraju po kafanama ćeš šre da vidiš u pozorištu ili s knjigom nekim drugim radnim danom, nego one što se ne provode.
Foto-ilustracija: Profimedia
Foto-ilustracija: Profimedia
Sve te dobrice kojima “svaka dlaka smeta” samo su mamini sinovi koje neko treba da vuče kroz život. Nemaju skoro nikakvih kvaliteta, ali su zato puni sebe i misle da je dužnost svake devojke kojoj se fino obrate da odmah raširi ruke i noge. Rekle im mame da lepa reč gvozdena vrata otvara…
Jedan takav fin zamalo devojku da udavi. Dobrica, ćutljiv, donosi cveće, recituje poeziju, vodi u pozorište, pa onda bam – ispade psihički nestabilan. Stisnuo je sa obe ruke oko vrata svom snagom.
Neće sine tebe žene ne zato što si dobar i fin, nego zato što si dosadan, buđav ti je pristup, fore su ti predratne, razmišljanje praistorijsko, deluješ kao psiho, a da se ne lažemo, verovatno i nisi nešto zgodan.
Svi vi dobri i fini, što kukate na celi svet i tražite opravdanje za svoje neuspehe u drugima, bolje pogledajte sebe. Osnujte neki klub nesrećnika, pa se tamo jedni drugima do mile volje žalite. Niste fini, nego ste jadni – zato ste i sami!”.